Το Chef School και ο τομέας Επισιτισμός του ΑΛΦΑ Studies Θεσσαλονίκης, διοργάνωσε δωρεάν σεμινάριο με θέμα: «SUSHI MASTERCLASS: Τα πρώτα βήματα στην Τέχνη του Sushi» αποκλειστικά για τους σπουδαστές του Τομέα Επισιτισμού.

Εισηγητής στο σεμινάριο μαγειρικής ήταν η κα. Κατερίνα Χανιώτη, Chef της εταιρείας Cardinal. Το σεμινάριο είχε στόχο να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες στην πράξη όλα τα στάδια για την προετοιμασία και την παρασκευή απολαυστικών και εντυπωσιακών Sushi.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της εταιρείας Cardinal, τον απόλυτο προορισμό στο χώρο των Ασιατικών τροφίμων και Ασιατικών σκευών σερβιρίσματος και μαγειρέματος στην Ελλάδα.