Είσαι εργαζόμενος που θέλει να εδραιώσει τη θέση του σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον; Επαγγελματίας που πρέπει να αναπτύξει την εταιρεία του με νέα δεδομένα; To «κλειδί» για τη λύση του δικού σου εργασιακού προβλήματος είναι η εξειδίκευση που σχετίζεται με τον επαγγελματικό σου κλάδο, την οποία μπορείς να επιτύχεις, παρακολουθώντας ένα, ή και περισσότερα σεμινάρια εργαζομένων!

Και κάπου εδώ γεννώνται αρκετά ερωτήματα… «Ποιο από τα σεμινάρια εργαζομένων που κυκλοφορούν στην αγορά να επιλέξω;».. «Υπάρχουν σεμινάρια εξειδίκευσης σε όλους τους τομείς;».. «Τα ταχύρυθμα προγράμματα και σεμινάρια για εργαζόμενους μπορούν να ενισχύσουν ουσιαστικά τις γνώσεις και το βιογραφικό μου, ώστε να εδραιωθώ στον επαγγελματικό μου κλάδο και να αυξήσω τα έσοδά μου;»… 

Ε λοιπόν, σου έχω ευχάριστα νέα! Τώρα ΜΠΟΡΕΙΣ να πετύχεις τον στόχο σου, είτε αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα επαγγελματικό restart, ή  σταθερότητα/μονιμότητα στη δουλειά σου, ή επέκταση της επιχείρησής σου!

 

Σεμινάρια εργαζομένων ΑΛΦΑ Studies

Πώς; Με τα κορυφαία σεμινάρια εργαζομένων σε όλους τους τομείς, που παρέχει το μεγαλύτερο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης στην Ελλάδα, με εξειδίκευση ετών στα επαγγελματικά προγράμματα και ασυναγώνιστη πείρα στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση (e-learning): το ΑΛΦΑ studies, με Σεμινάρια σε Θεσσαλονίκη, Σεμινάρια σε Αθήνα, Σεμινάρια σε Πειραιά και Σεμινάρια σε Γλυφάδα!

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να επιλέξεις τον τομέα που σε ενδιαφέρει, ή τον επαγγελματικό κλάδο όπου δραστηριοποιείσαι, και το ΑΛΦΑ studies σού παρέχει το σεμινάριο ή ταχύρυθμο πρόγραμμα που χρειάζεσαι, «κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου» στην κυριολεξία!

Ρίξε μια ματιά λοιπόν, ενδεικτικά, στα σεμινάρια που διαμόρφωσε το ΑΛΦΑ studies -και για ONLINE παρακολούθηση- και θα διαπιστώσεις πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναβάλλεις το refresh γνώσεων, ή την εξειδίκευση που χρειάζεσαι για να επιτύχεις το πολυπόθητο επαγγελματικό status!

 

Fire away:

Σεμινάριο Digital Marketing & Social Media

To πλέον περιζήτητο σεμινάριο της ψηφιακής μας εποχής, -και με τηλεκατάρτιση (e-learning)- απευθύνεται σε απόφοιτους πλήθους εκπαιδευτικών αντικειμένων, αλλά και εργαζόμενους και επαγγελματίες μιας ευρείας γκάμας επαγγελματικών κλάδων και επιχειρήσεων! Εν συντομία, το χρειαζόμαστε (σχεδόν) όλοι!

 

Σεμινάριο για Άδεια Security (105 ωρών)

Για 100% επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης του ΚΕ.ΜΕ.Α.(Κέντρο Μελετών Ασφαλείας) & άμεση επαγγελματική αποκατάσταση, επίλεξε το Σεμινάριο Security του ΑΛΦΑ studies, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη!

 

Σεμινάριο «Protel Hotel Software»

Εργάζεσαι στον ξενοδοχειακό κλάδο και σου έχει… ξεφύγει; Ήρθε η ώρα να εξειδικευτείς στο ολοκληρωμένο λογισμικό πρόγραμμα διαχείρισης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων «Protel», με τους πιστοποιημένους –ειδήμονες- εισηγητές του ΑΛΦΑ studies! 

 

Σεμινάριο Graphic Design- Photoshop

Θέλεις να μάθεις όλα τα “μυστικά” επεξεργασίας φωτογραφιών; Σε ενδιαφέρει η δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου στα social media; Ψάχνεις την εξειδίκευση που θα κάνει το βιογραφικό σου να ξεχωρίσει; Επίλεξε το σεμινάριο εργαζομένων Photoshop –και μέσω e-learning- με έμφαση στην εξάσκηση και στην πρακτική εφαρμογή! Πού; Στο εξειδικευμένο -στα προγράμματα Graphic Design- AΛΦΑ studies φυσικά!

 

Σεμινάριο X-Ray Screening

Το σεμινάριο X-Ray Screening παρέχει ακριβώς την εξειδίκευση που χρειάζεται ο επαγγελματίας Security, για να μπορεί να εργαστεί και σε θέσεις όπου θα κληθεί να πραγματοποιήσει έλεγχο σε παγιδευμένη αλληλογραφία, πακέτα, δέματα, χειραποσκευές, αποσκευές και φορτία, με στόχο την ανίχνευση και εντοπισμό όπλων, εκρηκτικών και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων. Τι άλλο να ζητήσει ένας εργαζόμενος στον κλάδο της Ασφάλειας;

 

Medical Tattoo

To πρώτο ολοκληρωμένο σεμινάριο Θεραπευτικής Δερματοστιξίας στην Ελλάδα είναι εδώ για κάθε επαγγελματία Tattoo Artist, από το εξειδικευμένο στην εκμάθηση Tattoo, ΑΛΦΑ studies (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2) σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη! Με συχνές ενάρξεις! Don’t miss!