Η ζήτηση για εξειδικευμένα στελέχη Πληροφορικής με πιστοποίηση υπολογιστών είναι μεγάλη και προβλέπεται αύξηση το 2023! Με βάση το γεγονός ότι οι σχετικές εταιρείες (ψηφιακής τεχνολογίας & τηλεπικοινωνιών, δημιουργίας και στησίματος των e-shops, ανάπτυξης εφαρμογών/multimedia/video games, κλπ.) ξεφυτρώνουν η μία μετά την άλλη, ενώ στον κλάδο της Πληροφορικής εμφανίζονται ειδικότητες υψηλής ειδίκευσης, όπου παρατηρούνται ελλείψεις προσωπικού, τα επαγγέλματα του κλάδου συγκαταλέγονται σίγουρα στα επαγγέλματα του μέλλοντος!

 

Συνεπώς, παρά το γεγονός πως το θέμα της επαγγελματικής αποκατάστασης είναι δύσκολο σήμερα, στην αναζήτηση για εργασία, το «δίδυμο» Πληροφορική και πιστοποίηση υπολογιστών τερματίζει πρώτο και… με διαφορά!

 

Θες το GDPR, θες η γιγάντωση του ηλεκτρονικού εμπορίου -των γνωστών και προσφιλών σε όλους μας e-shops!- θες τα social media… όλα σήμερα είναι digital και προωθούνται, κυρίως, μέσω digital marketing, καθιστώντας την Πληροφορική ως top επαγγελματική επιλογή για το 2023 και για πολλά χρόνια ακόμα!

 

Ποια είναι όμως τα σεμινάρια που θα σε κάνουν μάγο της Πληροφορικής;

Check it out!

 

ΑΛΦΑ studies.. για μάγους της Πληροφορικής!

Στην υπηρεσία της δικής σου επαγγελματικής διαφοροποίησης και επιτυχίας, το εξειδικευμένο στην Πληροφορική και την πιστοποίηση υπολογιστών, Κέντρο Διά Βίου Μάθησης ΑΛΦΑ studies σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα & Θεσσαλονίκη, είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις, γιατί:

ü Πρόκειται για έναν εκπαιδευτικό όμιλο που είναι πιστοποιημένη Ακαδημία Δικτύων Cisco (Cisco Networking Academy)

ü Παρέχει σύγχρονα προγράμματα εξειδίκευσης και σεμινάρια, ενημερωμένα με τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου

ü Προσφέρει εξειδίκευση από πιστοποιημένους εισηγητές, καταξιωμένους επαγγελματίες της αγοράς εργασίας

ü Η διδασκαλία πραγματοποιείται σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια

ü Διοργανώνει επιπλέον δωρεάν σεμινάρια, ημερίδες και διαλέξεις, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Πληροφορικής του Education Festival, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη

ü Σού εξασφαλίζει ευκαιρίες εργασίας στις μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς -δίκτυο 4.000 συνεργaζόμενων επιχειρήσεων

ü Διαθέτει ευέλικτο ωράριο μαθημάτων

ü Έχεις τη δυνατότητα παρακολούθησης και μέσω e-learning

ü Η εκμάθηση πραγματοποιείται σε ολιγομελή τμήματα

Επιλέγοντας λοιπόν σεμινάρια Πληροφορικής και πιστοποίηση υπολογιστών στο ΑΛΦΑ studies, είσαι σίγουρα μέσα στο… παιχνίδι!

 

«Υπόγραψε» την επαγγελματική σου υπεροχή και γίνε περιζήτητος/η στην αγορά εργασίας, επιλέγοντας τα σεμινάρια:

· Σεμινάριο Cisco Certified Network Associate (CCNA)

· Σεμινάριο Γλώσσας Προγραμματισμού – PYTHON

 

Παρέχοντας ποιοτική κατάρτιση που οδηγεί στην επαγγελματική εξειδίκευση και εδραίωση, το Κ.Δ.Β.Μ ΑΛΦΑ studies αποτελεί τη Νο1 επιλογή για σένα που θες να γίνει μάγος της Πληροφορικής! Ο κορυφαίος εκπαιδευτικός φορέας για πιστοποίηση υπολογιστών σού δίνει, επιπλέον, τη δυνατότητα περαιτέρω ενίσχυσης της εκπαίδευσής σου με τη διεθνή πιστοποίηση ABC Certa Awards του βρετανικού φορέα Quality Licence Scheme, η οποία δίνει “προστιθέμενη αξία” στο βιογραφικό σου, γεγονός που σου εξασφαλίζει σημαντικές ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης σε όλον τον κόσμο!

 

Πάτα… Enter στην Επιτυχία σου!