Αναρωτιέσαι πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις επιμορφωτικά σεμινάρια ανάμεσα στους τομείς σπουδών του ΑΛΦΑ Studies για να εξελιχθείς στον κλάδο σου και να υπερτερήσεις στον επαγγελματικό στίβο; Όπως ήδη γνωρίζεις, το βιογραφικό σου σημείωμα αποτελεί ένα εργαλείο το οποίο θα χρησιμοποιήσεις κατά την αναζήτηση εργασίας. Εκεί θα παρουσιάσεις όλες τις δεξιότητες, τα προσόντα και την εμπειρία σου. 

Πολύ συχνά λοιπόν, τα επιμορφωτικά σεμινάρια αποτελούν επιλογή των υποψηφίων, οι οποίοι αναζητούν εκπαίδευση πάνω στον τομέα που τους ενδιαφέρει με σκοπό την ενίσχυση του βιογραφικού τους με γνώσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς. 

 

Ποια πλεονεκτήματα προσφέρουν τα επιμορφωτικά σεμινάρια; 

Με την παρακολούθηση σεμιναρίων οι υποψήφιοι μπορούν να αποκτήσουν γνώσεις,  να εμβαθύνουν σε διάφορα θέματα, να μοιραστούν ιδέες και εμπειρίες, να αναπτύξουν τις σκέψεις τους και να κοινωνικοποιηθούν. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί. Οι εξελίξεις τρέχουν  σε όλα τα επαγγέλματα γι’ αυτό η συνεχής ενημέρωση και ευελιξία είναι απαραίτητη για τους επαγγελματίες.  

Είτε λοιπόν είσαι φοιτητής και θέλεις να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου (αν δεν έχεις εργασιακή εμπειρία), είτε αναζητάς μια νέα εργασία ή πολύ απλά θέλεις να επιλύσεις απορίες και να γνωρίσεις ένα θέμα σε βάθος, τα επιμορφωτικά σεμινάρια είναι μονόδρομος! 

 

σεμινάρια για το βιογραφικό σου

 

Οι κατηγορίες των επιμορφωτικών σεμιναρίων 

Λαμβάνοντας υπόψη την πληθώρα των σεμιναρίων που προσφέρει το ALFA STUDIES, ανάλογα φυσικά και με την ειδικότητα που σε ενδιαφέρει, μπορείς να κάνεις την δική σου έρευνα και να επιλέξεις αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου. Ας δούμε ενδεικτικά τα σημαντικότερα:  

 

Σεμινάριο Digital Μarketing & Social Media 

Το επάγγελμα του social media manager παρουσιάζει ως γνωστόν μεγάλη ζήτηση στις μέρες μας. Περιλαμβάνει μια σειρά δεξιοτήτων όπως οι δημόσιες σχέσεις, η δημιουργία και επεξεργασία περιεχομένου κ.α γεγονός που το καθιστά ενδιαφέρον και ελκυστικό.  

Αν σκεφτείς πως η καθημερινή ρουτίνα των ανθρώπων κυμαίνεται πλέον γύρω από τα social media (Facebook, Instagram, YouTube κ.α.) αντιλαμβάνεσαι πως πρόκειται για ένα επάγγελμα με μέλλον. Τα social media συγκεντρώνουν καθημερινά το μεγαλύτερο μέρος του διαφημιστικού κοινού από οποιοδήποτε άλλο μέσο. Μέσα λοιπόν από τα digital marketing σεμινάρια , οι συμμετέχοντες αποκτούν πρόσβαση σε νέες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας.  

 

Σεμινάριο Graphic Design – Photoshop 

Η δημιουργικότητα αποτελεί στη σημερινή πραγματικότητα ένα σημαντικό εφόδιο για την επαγγελματική σου εξέλιξη σε κάθε κλάδο. Στο ταχύρρυθμο σεμινάριο γραφιστικής Graphic Design – Photoshop θα αποκτήσεις γνώσεις και δεξιότητες που θα σε καταστήσουν ικανό/η  να εργαστείς στο δημιουργικό-παραγωγικό κομμάτι μιας επιχείρησης πάσης φύσεως.  

Το Photoshop είναι το νούμερο ένα πρόγραμμα επεξεργασίας στον κλάδο της πληροφορικής και αν έχεις καλλιτεχνική φύση μην χάνεις χρόνο, απλά παρακολούθησε το!

 

σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης

 

Σεμινάριο Graphic Design 

Αντιστοίχως, το graphic design αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι μιας επιχείρησης, κάθε είδους. Ο επαγγελματίας γραφίστας δημιουργεί δελεαστικό-ελκυστικό υλικό στο πλαίσιο διαφήμισης, πωλήσεων, marketing μιας επιχείρησης, ενός οργανισμού, κ.α. πάντα στο στάδιο του προγραμματισμού.  

Με την έλευση των νέων τεχνολογικών μέσων άλλωστε ήρθαν στο φως νέες δυνατότητες και εργαλεία σχεδίασης (για γραμματοσειρές, χρώματα, κλπ), που έκαναν το επάγγελμα εξελίξιμο και «δημοφιλές» στο πέρασμα των χρόνων. Έχεις ταλέντο στη σχεδίαση και έξυπνες ιδέες που θέλεις να διοχετεύσεις; Τα σεμινάρια γραφιστικής Graphic Design της Alfa Studies είναι εδώ για σένα!

 

Σεμινάριο Tour Leader (Τουριστικός Συνοδός ) 

Ο τουρισμός αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν κλάδο με μεγάλη σημασία καθώς αποτελεί για όλες τις χώρες ανά τον κόσμο, μια από τις πιο σημαντικές πηγές εισοδήματος.  

Ειδικά στην Ελλάδα, όπου ο τουρισμός είναι από τους πιο αναπτυγμένους τομείς της, η δραστηριότητα είναι άκρως ανεπτυγμένη. Στο σεμινάριο Tour Leader θα γνωρίσεις όλα αυτά τα απαραίτητα στοιχεία που θα σε εξελίξουν στον κλάδο και θα σε βοηθήσουν να  γίνεις ένας σωστός επαγγελματίας. 

 

Σεμινάριο Διοίκηση Τροφίμων & Ποτών – F&B Μanagement 

Στο σεμινάρια τροφίμων και Ποτών-F&B Management μια από τις ειδικότητες του τουρισμού,  θα εξειδικευτείς σε διάφορους τομείς (Επισιτιστικές επιχειρήσεις και τμήματα, Παραγωγή τροφίμων και ποτών κ.α.). Θα μάθεις τα πάντα γύρω από τη διοίκηση εστιατορίων, ξενοδοχείων και καφετεριών, έναν τομέα με μεγάλη απορρόφηση στην αγορά εργασίας, αν σκεφτεί κανείς την σταθερή πορεία του τουρισμού στο πέρασμα των χρόνων. 

 

Σεμινάριο Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας Security  

Η σημερινή εποχή πλήττεται ολοένα και περισσότερο από περιστατικά εγκληματικότητας και παραβατικότητας καθιστώντας απαραίτητη την ύπαρξη κατάλληλων, εκπαιδευμένων ατόμων που θα συμβάλουν στην τήρηση των κανόνων και της έννομης τάξης. 

 Στο σεμινάριο Security θα γνωρίσεις όλα τα απαραίτητα καθήκοντα του Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας, το προφίλ του Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας και πολλά άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία. Πρόκειται για ένα επάγγελμα με πολλές προοπτικές και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή και να το παρακολουθήσεις! 

Αν θέλεις να λάβεις γενικά πιο εξειδικευμένες γνώσεις και να λύσεις κάθε απορία σχετικά με τις ειδικότητες που σε ενδιαφέρουν δεν έχεις παρά να ψάξεις και να παρακολουθήσεις  τα σεμινάρια του Alfa Studies. Η γνώση είναι δύναμη!