Χριστουγεννιάτικες ιδέες για τη διακόσμηση γλυκισμάτων, μοιράστηκε το Sugar Angel με τους σπουδαστές στον Τομέα Επισιτισμός του ΑΛΦΑ Studies Θεσσαλονίκης και το κοινό που παρευρέθηκε στο Δωρεάν Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής με θέμα «Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση» στις εγκαταστάσεις του ΑΛΦΑ Studies Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9.

Οι εισηγητές του σεμιναρίου, κα. Κωνσταντίνου Μελίνα και Ταναπακίδης Ελευθέριος, Ζαχαροπλάστες του Sugar Angel, έκλεψαν τις εντυπώσεις με μία πολύ ζωντανή και δημιουργική παρουσίαση για την τεχνική της ζαχαρόπαστας σε μπισκότα και τούρτες με άρωμα Χριστουγέννων. Τα βλέμματα τράβηξε το στήσιμο και η δημιουργία του Red Velvet Cake. Τα σχέδια και η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα συνεπήραν τους συμμετέχοντες αποτελώντας πηγή έμπνευσης και για τις δικές τους δημιουργίες.

Το ΑΛΦΑ Studies Θεσσαλονίκης για ακόμη μία φορά έδωσε την ευκαιρία σε σπουδαστές από τα σεμινάρια ζαχαροπλαστικής του Τομέα Επισιτισμού αλλά και επαγγελματίες του χώρου της Ζαχαροπλαστικής να πειραματιστούν στο αντικείμενό τους, λαμβάνοντας ένα καλό feedback από καταξιωμένους επαγγελματίες της αγοράς.