Κάνε το φετινό σου καλοκαίρι να αξίζει!

Το Summer School του Alfa Studies επιστρέφει πιο ανανεωμένο και επιτακτικό από ποτέ!

Μπορεί ο υδράργυρος να ανεβαίνει επικίνδυνα και όλοι να  ονειρευόμαστε τις πρώτες καλοκαιρινές βουτιές, αλλά το Alfa Studuies, καταθέτει την καλύτερη και πιο έξυπνη πρόταση για να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Και αυτό δεν είναι άλλο από το να παρακολουθήσεις τα καλοκαιρινά σεμινάρια, του μεγαλύτερου και πλέον καταξιωμένου Κέντρου Δια Βίου Μάθησης στην Ελλάδα.

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά εφτά εντατικά σεμινάρια, επιλεγμένα βάσει των πλέον σύγχρονων αναγκών και απαιτήσεων της αγοράς εργασίας, προσφέρει το “Alfa Studies Summer School”, για να γίνει το φετινό καλοκαίρι το πιο ξεχωριστό της ζωής σου!

Αν αγαπάς τις τέχνες του Barista και του Barbering, θέλεις να ασχοληθείς με το Digital Marketing, ονειρεύεσαι τον εαυτό σου επιτυχημένο γραφίστα ή έχεις βάλει στόχο να γίνεις ένας επιτυχημένος Make Up Artist, τότε δε χρειάζεται να περιμένεις να…φθινοπωριάσει.

Με το πλέον επίκαιρο πρόγραμμα σπουδών, εξειδικευμένους καθηγητές σε όλες τις ειδικότητες αλλά και ευέλικτο χρονικά πρόγραμμα μαθημάτων, το Alfa Studies σου προσφέρει, εκτός από τις γνώσεις πιστοποιημένη βεβαίωση παρακολούθησης αλλά και την δυνατότητα απόκτησης αναγνωρισμένης βρετανικής πιστοποίησης.

Μη χάνεις χρόνο επισκέψου το site μας εδώ και κλείσε σήμερα ραντεβού με τους εξειδικευμένους συμβούλους εκπαίδευσης για να σε κατατοπίσουν!