Ο Τομέας για τα επαγγέλματα που σχετίζονται με την Ομορφιά του ΑΛΦΑ Studies Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης των σπουδαστών του για τις εξελίξεις του κλάδου τους, διοργάνωσε ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο με καλεσμένους την εταιρεία Benefit Cosmetics και την κα Χριστίνα Χριστοφορίδου, Πλαστικό Χειρουργό.

Στο πλαίσιο της πολύ πετυχημένης αυτής εκδήλωσης, οι σπουδάστριες και οι σπουδαστές του ΑΛΦΑ Studies Θεσσαλονίκης, ενημερώθηκαν από την κα. Χριστοφορίδου για τους τρόπους που μπορεί να συνεργαστεί μια επαγγελματίας αισθητικός με τον πλαστικό χειρούργο, ώστε να βελτιστοποιήσει τα αποτελέσματα της συνεργασίας τους.

Η Benefit Cosmetics είναι μια από τα κορυφαία brands παγκοσμίως, και σίγουρα η πιο “ζωηρή’’ μάρκα ομορφιάς με πάνω από 2.600 σημεία πώλησης σε περισσότερες από 30 χώρες και κάτω από αυτό το κλίμα, έγινε και ενημέρωση από τους Make Up Artists της εταιρείας σχετικά με τις νέες τάσεις και τα προϊόντα. Ενημερώσου σήμερα για το Σεμινάριο Μακιγιάζ – Μake Up Artist του ΑΛΦΑ Studies!