Οι πολεμικές τέχνες κατακτούν τον κόσμο. Ο αθλητισμός, οι νέες προοπτικές απασχόλησης, που διανοίγονται, μέσω των πολεμικών τεχνών στους επαγγελματικούς κλάδους της αθλητικής δημοσιογραφίας, στην αθλητική φυσικοθεραπεία και στη διαιτολογία ήταν τα ζητήματα που ανέπτυξαν στο σεμινάριο «Οι Πολεμικές Τέχνες ως Επαγγελματικό Αθλητικό Προϊόν» που διοργάνωσε το SportSchool του ΑΛΦΑ Studies Θεσσαλονίκης, ο κ. Στέλιος Πανούσης και ο κ. Στέφανος Ελευθεριάδης, πρώην πρωταθλητές Ελλάδας και μέλη της Εθνικής ομάδας του ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ.

Ο κ. Στέλιος Πανούσης είναι κάτοχος εφτά Νταν, Δάσκαλος του τμήματος πολεμικών τεχνών στον Α.Σ. ΠΑΟΚ, Δάσκαλος ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ, ΜΑΪ ΤΑΪ και ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟΥ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ. Ο κ. Στέφανος Ελευθεριάδης, Κάτοχος πέντε Νταν, Δάσκαλος στον Α.Σ. ΤΑΛΩΣ Θεσσαλονίκης, Δάσκαλος ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ, ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ ΚΑΙ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης των σπουδαστών του ΑΛΦΑ Studies σε προγράμματα όπως Martial Arts, σεμινάρια προπονητικής , σεμινάρια personal trainer και της άρρηκτης διασύνδεσης του Αθλητισμού με την Εκπαίδευση.