Χρειάζονται τα Σεμινάρια Μακιγιάζ, χρειάζεται και η έμπνευση!

Ζούμε σε μία εποχή πιο ανθρώπινη, ως προς τα πρότυπα ομορφιάς τα οποία προβάλλονται. Οι παραδοσιακές αναλογίες μοντέλου “90-60-90” σιγά σιγά θεωρούνται ξεπερασμένες, ενώ ταυτόχρονα οποιαδήποτε κοπέλα με τη βοήθεια των social media, μπορεί να χτίσει τη δική της καριέρα! Αρκεί να εντυπωσιάσει και γιατί όχι να επηρεάσει κόσμο και κοσμάκη με βάση το δικό της πρότυπο αισθητικής και ομορφιάς. Αυτή ακριβώς είναι και η «μαγεία» του influencer. Ότι μπορεί να το κάνει ο καθένας μας.

Εάν σε ενδιαφέρει λοιπόν, ο κόσμος της μόδας και της ομορφιάς καταρχήν, ή αν έχεις ξεκινήσει ήδη κάποια Σεμινάρια Μακιγιάζ , πρέπει να αρχίσεις να παρακολουθείς καθημερινά μέσα από τους λογαριασμούς τις κορυφαίες beauty influencers. Θα σε βοηθήσει ώστε να καταλάβεις τη νοοτροπία, τις καθημερινές συνήθειές τους αλλά και τα tips που χρησιμοποιούν για να είναι όμορφες και περιποιημένες διαρκώς. Το αμέσως επόμενο βήμα, εφόσον επιθυμείς να εξειδικευτείς και να ασχοληθείς επαγγελματικά με το αντικείμενο, θα πρέπει – αργά ή γρήγορα – να παρακολουθήσεις μια σειρά από επαγγελματικά Σεμινάρια Μακιγιάζ (εκεί ερχόμαστε εμείς).

Και επειδή το ζητούμενο κάθε επιτυχημένου Make Up Artist είναι η έμπνευση, ας δούμε εφτά από τις γνωστότερες και επιδραστικότερες beauty influencers που πρέπει, εάν δεν ακολουθείς ήδη, να σπεύσεις να το κάνεις… for beauty’s shake!

Νο1: Huda Kattan

Η make up artist Huda Kattan, είναι η απόλυτη beauty influencer, καθώς πέρα από τις ικανότητες και δεξιότητες τις οποίες έχει ως make up artist, επιπλέον, δημιουργεί σειρές προϊόντων μακιγιάζ, παλέτες σκιών και διάφορα άλλα είδη make up, τα οποία γίνονται ανάρπαστα και εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης που έχουν, σχεδόν πάντα επανακυκλοφορούν.

Αναζητήστε την ΕΔΩ.

Νο2: NikkieTutorials

Η make up artist Nikkie μας δίνει την δυνατότητα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό να παρακολουθήσουμε τις τεχνικές επαγγελματικού μακιγιάζ που χρησιμοποιεί, μιας και το χρησιμοποιεί το πρόσωπο της ως μία παλέτα που μπορεί να ζωγραφίσει στη κυριολεξία τα πάντα! Μία επίσκεψη στο λογαριασμό της με όλο αυτό το υλικό που μοιράζεται με τους social φίλους της θα σε πείσει ότι πρέπει να την ακολουθήσεις κι εσύ γιατί έχεις να μάθεις πολλά.

Αναζητήστε την ΕΔΩ

Νο3: Christen Dominique

Η Christen είναι η απόλυτη beauty influencer καθώς έχει πολλά εκατομμύρια followers σε όλα τα προφίλ της, μπορεί να εφαρμόσει όλα τα είδη των μακιγιάζ, έχει πάρα πολλές γνώσεις σχετικά με το make up και έχει παραστεί σε πολλά show ομορφιάς. Επιπλέον, έχει δημιουργήσει, πρόσφατα, δική της σειρά καλλυντικών. Αν και αυτοδίδακτη, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να παρακολουθήσεις τα βίντεο της, καθώς η επιτυχία της στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός, ότι έχει μία μοναδική ικανότητα να παρουσιάζει με ένα πολύ βατό και έξυπνο τρόπο το make up που δημιουργεί.

Αναζητήστε την ΕΔΩ.

Νο4: Venetia

Η 4η influencer που σου προτείνουμε να κάνεις «stalking» είναι η Βενετία Καμάρα. Αυτή τη φορά έχουμε να κάνουμε με μία ελληνίδα influencer , η οποία μέχρι στιγμής έχει συνεργαστεί με πολλές και σημαντικές εταιρείες από το χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Αυτό που θα σου μείνει σκρολάρωντας το προφίλ της είναι το πόσο εύκολα μπορεί να μεταμορφωθεί. Σε κάθε της post αναδεικνύει και ένα διαφορετικό πρόσωπο ανάλογα με το προϊόν που προωθεί μέσα από τους λογαριασμούς της.

Αναζητήστε την ΕΔΩ.

No5: Alexandra Koukouraki

Η διαιτολόγος και γυμνάστρια Αλεξάνδρα Κουκουράκη, μέσα από τα ταξίδια που κάνει, μας παρουσιάζει έναν υγιεινό τρόπο ζωής τον οποίο μπορεί να ακολουθήσει οποιοσδήποτε εύκολα, αρκεί να ακολουθήσει τις συμβουλές της.

7 beauty influencers

Αναζητήστε την ΕΔΩ.

No6: Katalina Himona

Η Καταλίνα είναι μία κοπέλα που έκανε τη μεγάλη της αγάπη επάγγελμα. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που αξίζει να τη παρακολουθήσεις, καθώς είναι σε θέση να σου μεταδώσει με πολύ απλό και έξυπνο τρόπο, όλες τις γνώσεις της σε θέματα ομορφιάς αλλά και να σε κατατοπίσει για όποιο στυλ μακιγιάζ και αν επιθυμείς. Επίσης μέσα από τους social λογαριασμούς της, μπορείς να ανακαλύψεις την εταιρεία ομορφιάς που σου ταιριάζει, μιας και διαρκώς ανακοινώνει κάποια καινούρια συνεργασία με μεγάλες εταιρείες του χώρου.

Αναζητήστε την ΕΔΩ.

No7: Mara Samartzi

Last but not least, η Μάρα Σαμαρτζή, μία από τις γνωστότερες beauty influencers, με μεγάλη γκάμα προϊόντων ομορφιάς που προωθεί αλλά και με μία τόσο ιδιαίτερη οπτική για τον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς που αξίζει να τη μελετήσεις. Αξιοπρόσεκτος και ο ζήλος που επέδειξε για να φτάσει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα στη κορυφή.

Αναζητήστε την ΕΔΩ.

Αν λοιπόν ο κόσμος της μόδας είναι αυτός που σε ενδιαφέρει, καταρχήν ξεκίνησε να παρακολουθείς αυτά τα υπέροχα εφτά κορίτσια! Κατά δεύτερον, αν σου εξάψαμε την περιέργεια και ενδιαφέρεσαι να πάρεις το χόμπι σου… πιο σοβαρά, τότε μπορείς πάντα να ψάξεις για τα Σεμινάρια Εξειδίκευσης της Επαγγελματικής Σχολής Μακιγιάζ του ΑΛΦΑ Studies, του μεγαλύτερου και πιο καταξιωμένου Κέντρου Δια Βίου Μάθησης στην Ελλάδα!

Μην αργείς!

Ανακάλυψε ΣΗΜΕΡΑ τα Σεμινάρια Μακιγιάζ & Σεμινάρια για επαγγελματίες του κλάδου Ομορφιά της Σχολής Επαγγελματικού Μακιγιάζ του ΑΛΦΑ STUDIES® σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη.

Κάνε ΚΛΙΚ ΕΔΩ!