Δεν χωρά αμφιβολία πως το κομμάτι Πληροφορική-Πολυμέσα και οι εξειδικεύσεις τους διαδραματίζουν έναν κορυφαίο -και με ολοένα αυξανόμενη σημασία- ρόλο στις εξελίξεις της τεχνολογίας και της επιστήμης σε διεθνές επίπεδο. Η Ελλάδα ανταποκρίθηκε έγκαιρα στα μηνύματα των καιρών, γεγονός που αποδεικνύεται τόσο από την ίδρυση εξειδικευμένων πανεπιστημιακών τμημάτων και ιδιωτικών εκπαιδευτικών φορέων (ΙΕΚ, Κέντρων Διά Βίου Μάθησης, κ.ά) που παρέχουν υψηλού επιπέδου σπουδές και προγράμματα εξειδίκευσης στη σημαντική αυτή επιστήμη, ή κάποιο ειδικό σεμινάριο στον τομέα Πληροφορική-Πολυμέσα, όσο και από την αυξανόμενη προτίμηση των νέων για σπουδές και εξειδίκευση στα επαγγέλματα Πληροφορικής.

Είναι η πληροφορική από τα επαγγέλματα του μέλλοντος;

Η υψηλή ζήτηση που παρουσιάζει ο κλάδος της επιστήμης των υπολογιστών για τους νέους σήμερα, καθώς και το γεγονός ότι στον τομέα  Πληροφορική-Πολύμεσα βρίσκονται τα επαγγέλματα του μέλλοντος,  εξηγείται -κυρίως- γιατί ένα πτυχίο ή μια πιστοποίηση στην Πληροφορική, «μεταφράζεται» σε αξιοπρεπείς μισθούς, ικανοποιητικές απολαβές και εύρος σε διάφορους τομείς απασχόλησης για τους ενδιαφερόμενους.

Εάν είσαι λοιπόν απόφοιτος/η του Τομέα, άνεργος/η για κάποιο διάστημα, ή επαγγελματίας/εργαζόμενος στον κλάδο, ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ να πετύχεις τον στόχο σου για την πρώτη είσοδό σου στην αγορά εργασίας, την επανένταξή σου, ή και την εδραίωση στη θέση εργασίας σου! Πώς; Επιλέγοντας το σωστό επαγγελματικό πρόγραμμα εξειδίκευσης όπως το Σεμινάριο Γλώσσα Προγραμματισμού Python που καλύπτει τις δικές σου εκπαιδευτικές και επαγγελματικές ανάγκες!  

 

  • Cisco Certified Network Associate (CCNA)… για να παίζεις τα Δίκτυα στα δάχτυλα!

Το εν λόγω σεμινάριο Πληροφορικής, CCNA®, είναι ένα πιστοποιημένο πρόγραμμα της Ακαδημίας Δικτύων CISCO, για εξειδίκευση στον Τομέα των Δικτύων. Η εκπαίδευση γίνεται σε ειδικά πιστοποιημένα εργαστήρια του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης 2 ΑΛΦΑ studies, με συσκευές CISCO, στις οποίες μπορείς να έχεις απευθείας πρόσβαση (π.χ. ασύρματοι και ενσύρματοι δρομολογητές -routers, μεταγωγείς -switches και υποστηρικτικός εξοπλισμός), ενώ η ύλη του ταχύρυθμου προγράμματος είναι διαθέσιμη μέσω του περιβάλλοντος ηλεκτρονικής τάξης της CISCO. Η πιστοποίηση CCNA θέτει τα θεμέλια για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στα δίκτυα.

 

  • Προγραμματιστής Φορητών Συσκευών (Android, iOS και Windows Mobile) και γίνεσαι… App Specialist!

Στις μέρες μας, που όλοι δουλεύουμε, ενημερωνόμαστε και επικοινωνούμε -κατά κύριο λόγο -μέσω κινητών, tablets, κλπ., οι εταιρείες φορητών συσκευών και εφαρμογών μετράνε τον τζίρο τους σε… εκατομμύρια ευρώ ή δολάρια, με φυσικό επόμενο οι Ειδικοί Ανάπτυξης Εφαρμογών να είναι, όχι μόνο περιζήτητοι στην αγορά εργασίας, αλλά και καλοπληρωμένοι! 

Με το σεμινάριο «Προγραμματιστής Φορητών Συσκευών- Android, iOS και Windows Mobile» στο εξειδικευμένο ΚΔΒΜ2 ΑΛΦΑ studies σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, αποκτάς τις γνώσεις και τις δεξιότητες, που σε καθιστούν ικανό να εργαστείς σε πάσης φύσεως σχετική επιχείρηση, αλλά και να εδραιωθείς στη θέση εργασίας σου σε επιχείρησεις που κατασκευάζουν, υποστηρίζουν, προωθούν, ή χρησιμοποιούν προϊόντα και υπηρεσίες Πληροφορικής.

Ολοκληρώνοντας το σεμινάριο, θα έχεις εξειδικευτεί στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε πάσης φύσεως φορητές συσκευές, χρησιμοποιώντας κατάλληλα όλον τον εξοπλισμό που περιλαμβάνει η κάθε συσκευή. Επιπλέον, θα έχεις γνώσεις αναφορικά με α)τις Γλώσσες προγραμματισμού, β)την κατανόηση του αντικειμενοστραφή μοντέλου προγραμματισμού, γ)τις υπηρεσίες που παρέχει το Cloud και δ)την ευελιξία να διασυνδέονται όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές μεταξύ τους. 

 

  • Web Developer: ο απαραίτητος επαγγελματίας για κάθε επιχείρηση!

Η δημιουργία και συντήρηση Domain και Email Accounts μέσω ειδικού λογισμικού Διαχείρισης Web Hosting, το SEO, η δημιουργία e-shop, οι γνώσεις Web Media, ΗΤΜL, WordPress κ.ά, περιλαμβάνονται στις θεματικές ενότητες του σεμιναρίου, «Προγραμματιστής Εφαρμογών Ιστού – Web Developer»!

Το εν λόγω σεμινάριο στοχεύει στην παροχή γνώσεων και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων, για τη δημιουργία εφαρμογών Ιστού, τη συντήρηση και την προβολή τους σε μηχανές αναζήτησης του Διαδικτύου. Ως κάτοχος της πιστοποίησης «Web Developer», γίνεσαι κυριολεκτικά ο «εκ των ων ουκ άνευ» επαγγελματίας κάθε εταιρείας, από την στιγμή που και η πιο μικρή επιχείρηση έχει σήμερα -στοιχειώδη έστω!- παρουσία στο διαδίκτυο! 

 

  • Τεχνικός Συστημάτων Η/Υ & Δικτύων: ο IT της… «καρδιάς» κάθε εταιρείας!

Όλες οι εταιρείες/επιχειρήσεις/οργανισμοί/φορείς εντάσσουν στο προσωπικό τους, τον επαγγελματία που εγκαθιστά και συντηρεί τη δικτύωση τους και ρυθμίζει κατάλληλα όλον τον εξοπλισμό τους, με στόχο την ασφάλεια των πληροφοριών και των προσωπικών δεδομένων των χρηστών. 

Εάν θέλεις να γίνεις αυτός ο εξειδικευμένος επαγγελματίας, επίλεξε το πιστοποιημένο σεμινάριο «Τεχνικός Συστημάτων Η/Υ & Δικτύων» του ΑΛΦΑ studies! Όσο για το πού βρίσκεις δουλειά, ολοκληρώνοντας το εν λόγω πρόγραμμα; Κυριολεκτικά ΠΑΝΤΟΥ! 

 

  • Web Graphic Designer- Developer: η απόλυτη εξειδίκευση της Πληροφορικής για… γραφίστες! 

Εάν θέλεις να είσαι γραφίστας, με επικαιροποιημένες γνώσεις που ακολουθούν τις ανάγκες της αγοράς, τότε σίγουρα δεν πρέπει να περιοριστείς σε όσα γνωρίζεις για τα έντυπα! 

Με το πιστοποιημένο σεμινάριο «Σχεδιαστής Web – Graphics Designer» στο ΑΛΦΑ studies, θα μάθεις όλα όσα χρειάζονται για α)την ανάπτυξη Templates Ιστοσελίδων και εφαρμογών Ιστού, β)την προβολή τους σε μηχανές αναζήτησης του Διαδικτύου, γ)την κατασκευή λογοτύπων και ειδικών γραφικών και δ)την τροποποίηση διανυσματικών γραφικών, ώστε να χρησιμοποιηθούν σε διαφημίσεις εταιρειών/επιχειρήσεων στο Internet. 

 

  • ECDL – Χειριστής Η/Υ & Εφαρμογών Γραφείου: το απαραίτητο σεμινάριο για σπουδαστές & επαγγελματίες της… «παλιάς σχολής»!

Επειδή σήμερα είναι αυτονόητο ότι για να εργαστείς οπουδήποτε, θα πρέπει να έχεις τις βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ, διαχείρισης αρχείων, επεξεργασίας κειμένου κλπ… 

Και επειδή ως νέος σπουδαστής ή… παλαιότερος επαγγελματίας της «παλιάς σχολής», μπορεί να μην έχεις τέτοιες γνώσεις…

Το πιστοποιημένο σεμινάριο «ECDL – Χειριστής Η/Υ & Εφαρμογών Γραφείου» του ΑΛΦΑ studies είναι η απαραίτητη προϋπόθεση στο βιογραφικό σου για να βρεις δουλειά! 

 

Πάτα Enter στην Επιτυχία σου, με τα πιστοποιημένα σεμινάρια Πληροφορικής του ΑΛΦΑ studies!

Δήλωσε ΣΗΜΕΡΑ το ενδιαφέρον σου, με ένα click εδώ: https://www.alfa-studies.gr/epikoinonia/, ή καλώντας στο 210-5279500 (για Αθήνα), 210-4120313 (για Πειραιά), 210-9640117 (για Γλυφάδα), ή 2310-552406 (για Θεσσαλονίκη)!