Ο Ομοσπονδιακός Προπονητικής της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου σε μία από τις σπάνιες δημόσιες του εμφανίσεις.

O Άγγελος Αναστασιάδης είναι ένα όνομα – θρύλος για τους φίλους της “στρογγυλής Θεάς”, σε κάθε γωνιά της χώρας. Ομοσπονδιακός Προπονητής της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου και γέννημα – θρέμμα της μεγάλης ασπρόμαυρης οικογένειας του ΠΑΟΚ, από τα εφηβικά κιόλας τμήματα της ΠΑΕ, κατέχει ξεχωριστή θέση στις καρδιές όλων των Θεσσαλονικιών.

Ο σπουδαίος αυτός ποδοσφαιράνθρωπος, παρά το πιεσμένο του πρόγραμμα και τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του, έκανε την τιμή στον Τομέα Δημοσιογραφίας και Αθλητικής Δημοσιογραφίας με συμμετοχή σπουδαστών και του Προπονητικής του AΛΦΑ Studies Θεσσαλονίκη, να επισκεφτεί την Τετάρτη 15 Μαΐου τις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού οργανισμού και να μιλήσει για την Εθνική Ομάδα και την πορεία της και φυσικά να απαντήσει σε ερωτήσεις των σπουδαστών.

Λιτός, ειλικρινής και προσιτός, δέχτηκε με το κλείσιμο της σύντομης εισήγησης του δεκάδες ερωτήσεις από τη κατάμεστη αίθουσα. Σπουδαστές όλων των ηλικιών, φύλων και ειδικοτήτων αναζήτησαν την γνώμη και τη συμβουλή του για τεχνικές προπονητικής, ζητήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας αλλά και ζητήματα καριέρας, χωρίς φυσικά να λείψει η καθαρά ποδοσφαιρική συζήτηση.

Ο έμπειρος Προπονητής Αθλημάτων απάντησε σε όλα χωρίς “φόβο και πάθος”, δίνοντας το προσωπικό του στίγμα σχετικά με την αναζήτηση της αλήθειας αλλά και την προσωπική του ηθική την οποία στηρίζει εδώ και δεκαετίες και η οποία τον οδήγησε σύμφωνα με τον ίδιο, στην θέση που βρίσκεται σήμερα χωρίς περιττές εκπτώσεις.

Η ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση έκλεισε με τις καθιερωμένες φωτογραφίες, με τον διάσημο κόουτς να έχει περάσει περισσότερες από 2 ώρες μαζί με τους σπουδαστές, δείγμα της όμορφης ατμόσφαιρας που επικρατούσε και από τις δύο πλευρές.

Το AΛΦΑ Studies Θεσσαλονίκης για άλλη μία φορά υποδέχεται κορυφαίους επαγγελματίες ανεξαρτήτως ειδικότητας με στόχο την έμπρακτη εκπαίδευση αλλά και την κατάλληλη κινητοποίηση των σπουδαστών ως προς το επάγγελμα που επέλεξαν να κάνουν καριέρα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

AΛΦΑ Studies Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310552406

https://www.alfa-studies.gr