Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο που διοργάνωσαν οι τομείς Επισιτισμού, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τεχνολογίας Τροφίμων του ΑΛΦΑ Studies Θεσσαλονίκης, με θέμα “Σαλιγκάρια: Εκτροφή & Διατροφική Αξία”, στις εγκαταστάσεις του, στην οδό Βαλαωρίτου 9.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία «Helixland», ενώ ακολούθησε Cooking Show από τον Σεφ του τομέα Επισιτισμού του ΑΛΦΑ Studies, Σοφοκλή Σεβαστίδη, και γευσιγνωσία.

Οι σπουδαστές του ΑΛΦΑ Studies Θεσσαλονίκης, είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με μία πρωτοπόρα εταιρεία, με πείρα όχι μόνο στην εκτροφή σαλιγκαριών και παραγωγή εδεσμάτων, αλλά και στην παραγωγή καλλυντικών με φυσικό έκκριμα σαλιγκαριού.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης των σπουδαστών του ΑΛΦΑ Studies για τις εξελίξεις του κλάδου τους.