ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Θεαματική ήταν η συμμετοχή των σπουδαστών από τα προγράμματα σεμινάρια προπονητικής, Φυσικοθεραπεία, Διαιτολογία και Αθλητική Δημοσιογραφία του ΑΛΦΑ STUDIES Αθήνας, στην 1η Ημερίδα Προπονητικής με τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Αθήνας που διοργάνωσε το Νο1 Sports School της χώρας, εξασφαλίζοντας δωρεάν παρακολούθηση αποκλειστικά για τους σπουδαστές του στα Αθλητικά Επαγγέλματα!

Οι σπουδαστές του ΑΛΦΑ STUDIES Αθήνας είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ακόμα ένα μοναδικό Masterclass Προπονητικής, με εισηγητές σημαντικές προσωπικότητες του Αθλητισμού, της Φυσικοθεραπείας, αλλά και της Ιατρικής, όπως οι κκ.: Σπύρος Παπακανέλλος (Πρόεδρος Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αθήνας), Μιχάλης Καβαλιέρης (Προπονητής UEFA PRO), Iωάννης Ντουρουντός (Προπονητής Φυσικής Κατάστασης-Εργοφυσιολόγος), και Θεοφάνης Δρόσος (Παθολόγος-Συνεργάτης Ιδιωτικού Διαγνωστικού Εργαστηρίου «Κοσμοϊατρική»).

Με την ολοκλήρωση της Ημερίδας -η οποία επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά την ηγετική θέση του ΑΛΦΑ STUDIES ως Σχολή Προπονητών– ο διευθυντής επικοινωνίας και τομέα Αθλητισμός του ΑΛΦΑ STUDIES Αθήνας, κ. Αντώνης Γλύκας, απένειμε στους τέσσερις εισηγητές τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους στον Αθλητισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.alfa-studies.gr