Εκπρόσωποι του μεγαλύτερου ελληνικού φορέα στήριξης της ευρωπαϊκής νεολαίας επισκέφτηκαν τον πιο ανερχόμενο εκπαιδευτικό οργανισμό

Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε μία ξεχωριστή εκδήλωση στο ALFA STUDIES Θεσσαλονίκης, στις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού οργανισμού, στην καρδιά της πόλης, την οδό Βαλαωρίτου, επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, Μπάμπης Παπαϊωάννου, ο οποίος μίλησε σε μία κατάμεστη αίθουσα για τη φιλοσοφία, τις δράσεις αλλά και τις ευκαιρίες των σπουδαστών, οι οποίοι από την φετινή χρονιά θα έχουν την ευκαιρία μέσα από τη στρατηγική συνεργασία του πιο ανερχόμενου εκπαιδευτικού οργανισμού, με τον Μεγαλύτερο Φορέα Διασύνδεσης Νέων της Ευρωπαϊκής Ένωσης να εκμεταλλευτούν όλα τα προνόμια και τις ευκαιρίες του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Κάρτα Νέων της Γραμματείας Νέας Γενιάς, την οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν οι σπουδαστές, απολαμβάνοντας προνόμια και εκπτώσεις σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, παραστάσεις, ιατρικές υπηρεσίες και πολλές ακόμη ιδιαίτερα χρήσιμες υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα αλλά και τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Την ίδια στιγμή το ALFA STUDIES Θεσσαλονίκης σύμφωνα με τον κ. Παπαϊωάννου θα έχει πλήρη ενημέρωση και για δεκάδες διαγωνισμούς, δράσεις και εκπαιδευτικά ταξίδια τόσο στην Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη, υπό την αιγίδα της Γραμματείας Νέας Γενιάς.

Το ALFA STUDIES Θεσσαλονίκης, δεν σταματά να δημιουργεί ευκαιρίες για να έρθουν σε επαφή και να γίνουν οι εκατοντάδες σπουδαστές του, μέλη της μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας.