ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ Νο1 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ;

 

Θέλεις να μάθεις την τέχνη του καφέ με σύγχρονο εξοπλισμό και να γίνεις επαγγελματίας Barista με τα σεμινάρια Barista με αντίκρισμα στην αγορά εργασίας, δίπλα σε πιστοποιημένους καθηγητές;

Επίλεξε το πλέον δημοφιλές σεμινάριο στο είδος του, που πραγματοποιεί το κορυφαίο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης στην Αθήνα, το ΑΛΦΑ studies (Πατησίων 31), με προϊόντα και μηχανές της ιστορικής εταιρείας καφέ -έτος ίδρυσης 1927!- iL SoneTTo del Caffe*!

Τα Νο1 σεμινάρια BARISTA της αγοράς παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για την επαγγελματική σου αποκατάσταση στο χώρο του καφέ και της εστίασης, με συχνές ενάρξεις και ολιγομελή τμήματα!

Ø  Είσαι σπουδαστής ή απόφοιτος Επισιτισμού/Τουριστικών Επαγγελμάτων;

Ø  Επαγγελματίας στο χώρο του καφέ και της εστίασης, που θέλει να εκπαιδευτεί στην παρασκευή καφέ και αφεψημάτων;

Ø  Φοιτητής ή απόφοιτος άλλης ειδικότητας, που επιθυμεί επαγγελματική δικτύωση;

Ø  Άνεργος που αναζητά αποτελεσματικό τρόπο εισόδου στην αγορά εργασίας;

Κράτησε ΣΗΜΕΡΑ μια θέση στα σεμινάρια Barista του ΑΛΦΑ studies και ακολούθησε την… κλασική συνταγή της επιτυχίας, που «υπογράφουν» όλα τα σεμινάρια και προγράμματα εξειδίκευσης CPS (Classic Professional Studies) του πλέον εξειδικευμένου Κ.Δ.Β.Μ. της χώρας, με τα περισσότερα χρόνια εμπειρίας!

Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο;

ü  Ευέλικτο ωράριο για εργαζόμενους

ü  Προνομιακά δίδακτρα για σπουδαστές και ανέργους

ü  Ολιγομελή τμήματα

ü  Συχνές ενάρξεις

*Μάθε περισσότερα για τη συνεργαζόμενη εταιρεία, που φέτος συμπληρώνει 92 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του καφέ: https://pafiliscoffee.gr/  

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις θέσεων:

ΑΛΦΑ studies Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500, www.alfa-studies.gr