Άλλη μία επιτυχημένη εκπαιδευτική επίσκεψη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Τομέας Φαρμάκων και Καλλυντικών του ΑΛΦΑ STUDIES Θεσσαλονίκης, και αυτή τη φορά έγινε στο Φαρμακείο Ομοιοπαθητικών Χαράς Οικονομίδη (Κουλουμπρίδης -Ράπτη).

Οι σπουδαστές του Τομέα Φαρμάκων και Καλλυντικών με τη συνοδεία της καθηγήτριάς τους κας Ελένης Δεληγιάννη είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα ταξίδι στον χώρο των ομοιοπαθητικών και να εξελίξουν τη γνώση τους όσον αφορά την παρασκευή ομοιοπαθητικών σκευασμάτων.

Την ενημέρωση ανέλαβε να πραγματοποιήσει η κα. Ράπτη, η οποία αναφέρθηκε στην προέλευση των υλών των φαρμάκων ομοιοπαθητικής, έκανε μια ιστορική αναδρομή στον χώρο των ομοιοπαθητικών και έδωσε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα σχετικά με τη χρήση των ομοιοπαθητικών αλλά και τις μεθόδους παρασκευής τους.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την ξενάγηση των σπουδαστών, στο φαρμακείο και με τους τελευταίους να είναι κυριευμένοι από ενδιαφέρον σχετικά με όσα κέρδισαν από αυτή τη δράση.

Το ΑΛΦΑ STUDIES Θεσσαλονίκης, φροντίζοντας για την συνεχή εξέλιξη και επιμόρφωση των σπουδαστών του διοργανώνει ασταμάτητα κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, δράσεις και εκπαιδευτικά σεμινάρια.