Ο Τομέας Ομορφιά του ΑΛΦΑ Studies Θεσσαλονίκης διοργάνωσε δωρεάν Σεμινάριο-Παρουσίαση της εταιρείας GEL.IT.UP, με θέμα «Τεχνικές Nail Art», στις εγκαταστάσεις του Βαλαωρίτου 9.

Η GEL.IT.UP κατόρθωσε μόλις σε διάστημα 6 ετών, από τη σύστασή της, να κυριαρχήσει παγκοσμίως στην αγορά της περιποίησης των άκρων και να καθιερωθεί ως «ο επαγγελματίας» που έχει αναπτύξει, μέσα από καινοτομίες, προϊόντα και τεχνικές υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας.

Τόσο σπουδαστές του ΑΛΦΑ Studies Θεσσαλονίκης στα σεμινάρια νυχιών όσο και επαγγελματίες του Τομέα της Ομορφιάς καθώς και λάτρεις της περιποίησης νυχιών, παρευρέθηκαν στο σεμινάριο̇ έτοιμοι να διευρύνουν τις γνώσεις και εμπειρίες τους πάνω σε νέα προϊόντα και τεχνικές περιποίησης νυχιών της GEL.IT.UP.

Ο κος Παπαδόπουλος Σάββας, αντιπρόσωπος της GEL.IT.UP, και η κα Τριανταφυλλίδου Δέσποινα, Nail Artist της GEL.IT.UP, παρουσίασαν στους συμμετέχοντες τα τελευταίας κυκλοφορίας προϊόντα της εταιρίας και τις καινοτομίες που έχουν εισαγάγει στην περιποίηση των άκρων.

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεχούς κατάρτισης των σπουδαστών του ΑΛΦΑ Studies Θεσσαλονίκης για την πλήρη ενημέρωσή τους αναφορικά στις εξελίξεις του τομέα σπουδών τους.