Η Ασφάλεια της εκπαίδευσης των σπουδαστών στον τομέα Ασφάλεια Security  του προγράμματος Ασφάλεια Προσώπων και Υποδομών ήταν για το ΑΛΦΑ Studies το έναυσμα για τη μεγάλη συνεργασία που συνήψε με την Άθως Security, η οποία από την πλευρά της μας εμπιστεύτηκε για το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχουμε στους μελλοντικούς αποφοίτους μας.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών υπογράφτηκε, ως αποτέλεσμα της επιθυμίας και των δύο πλευρών για την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πλαισίου υποδομών, για την εκπαίδευση εξειδικευμένων στελεχών στο χώρο της Ασφάλειας.

Στον προγραμματισμό των κοινών ενεργειών που θα πραγματοποιηθούν, με αφορμή την συνεργασία αυτή, εντάσσονται δράσεις και ενέργειες οι οποίες δε θα περιορίζονται μόνο στα όρια της εκπαίδευσης, αλλά και της ενημέρωσης του κοινού μέσα από ημερίδες και διαλέξεις σχετικά με την Ασφάλεια, καθώς επίσης και για την επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών και των αποφοίτων του Τομέα Ασφαλείας του ΑΛΦΑ Studies με το ποιοτικό Σεμινάρια SECURITY  για δικαίωμα συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης που διενεργούνται από το ΚE.ME.A.

Ο Προέδρος της Άθως Security κ. Λάμπης Τσεπλετίδης δήλωσε για τη συνεργασία:

«Από την ίδρυσή της η Άθως Security παραμένει πιστή στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πελάτες της και για το λόγο αυτό δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή των συνεργατών της.

Η συνεργασία μας με το ΑΛΦΑ Studies αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη χαρά, καθώς γνωρίζουμε το υψηλό εκπαιδευτικό επίπεδο των σπουδαστών και των αποφοίτων του. Είμαι πεπεισμένος ότι με αυτήν τη συνεργασία θα προκύψουν σύντομα νέα δεδομένα στο χώρο της Ασφάλειας! ».