Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΑΛΦΑ Studies Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο που πέρασε βρέθηκε στην 20η Έκθεση ΚΕΜ Διεθνής Έκθεση Franchise.

Οι σπουδαστές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με τη συνοδεία του καθηγητή τους Αλέξανδρου Παπαδόπουλου, είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν πολλούς επιχειρηματίες και μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων με την επίσκεψή τους στην Έκθεση και εν συνεχεία να ανταλλάξουν απόψεις με επιτυχημένους επαγγελματίες του χώρου.

Η ΚΕΜ – Κλαδικές Εκθέσεις Μάρκετινγκ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1989 με αντικείμενο την μελέτη, τον σχεδιασμό και την οργάνωση εξειδικευμένων εκθέσεων. Τα τελευταία 29 χρόνια λειτουργεί με γνώμονα την άρτια οργάνωση, τη μεγάλη προσέλευση επισκεπτών και τη μέγιστη απόδοση των εκθετών. Εκτός των άλλων οι σπουδαστές του ΑΛΦΑ Studies Θεσσαλονίκης παρακολούθησαν δύο ενδιαφέρουσες διαλέξεις με θέμα «Παρουσίαση ενδεικτικού business plan για τη μικρή εστίαση» καθώς και «Τα 15 πιο σημαντικά λάθη προς αποφυγήν στα social media και πώς να κυριαρχήσεις στην αγορά σου. 10 βήματα και νίκησες».

Το ΑΛΦΑ Studies Θεσσαλονίκης, φροντίζοντας για την συνεχή εξέλιξη και επιμόρφωση των σπουδαστών του διοργανώνει ασταμάτητα κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, δράσεις και εκπαιδευτικά σεμινάρια.