Στο ΑΛΦΑ STUDIES Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε ακόμη ένα περιζήτητο σεμινάριο που διοργάνωσε ο Τομέας Προγραμμάτων: Τουρισμός  σε συνεργασία με την Workathlon, με θέμα «Το μέλλον του τουριστικού κλάδου» στις εγκαταστάσεις του, Βαλαωρίτου 9 την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου.

Ομιλήτρια ήταν η κα Αβραμίδου Γαβριέλλα, Talent acquisition manager της Workathlon, η οποία έκανε λόγο για τα τουριστικά επαγγέλματα, τη βαρύτητα που έχουν για την Ελλάδα και το ευρύ και συνεχώς αυξανόμενο ποσοστό απορρόφησης στην αγορά εργασίας.

Το παρόν σεμινάριο παρουσίασε η εκπρόσωπος της Workathlon, η οποία τόνισε το λόγο ίδρυσης της εταιρείας με στόχο την προσφορά έξυπνων λύσεων προσανατολισμένων στη διαχείριση της εύρεσης και της σωστής κατανομής προσωπικού για εταιρείες που δραστηριοποιούνται αποκλειστικά στο χώρο της φιλοξενίας.

Ένα εξίσου επιτυχημένο σεμινάριο από άποψη συμμετοχής και ενδιαφέροντος ολοκληρώθηκε στο ΑΛΦΑ STUDIES Θεσσαλονίκης, με γνώμονα τη συνεχή επιμόρφωση των σπουδαστών του και την άμεση σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας.