Ανακαλύπτοντας το λιμάνι!

Μία από τις άξιες αναφοράς δράσεις του μεγαλύτερου Κέντρου Δια Βίου Μάθησης της χώρας, είναι και η επίσκεψη που πραγματοποίησε τα Ναυτιλιακά Προγράμματα τη Παρασκευή 09 Νοεμβρίου στον ΟΛΘ. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, οι σπουδαστές μας είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν τόσο από τον Υπεύθυνο του Συμβατικού Λιμένα όσο και από τον Υπεύθυνο του Σταθμού  Εμπορευματοκιβωτίων του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης λόγω της πλεονεκτικής γεωγραφικής του θέσης αλλά και των εξαιρετικών οδικών και σιδηροδρομικών συνδέσεων του, είναι από τους μεγαλύτερους λιμένες  διαμετακομιστικού εμπορίου της  χώρας.

Εκτός της ξενάγησης οι σπουδαστές, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν φορτοεκφόρτωση φορτίων και εμπορευματοκιβωτίων, μαθαίνοντας ταυτόχρονα πολύτιμες πληροφορίες, αναφορικά με  τους κανόνες αποθήκευσης φορτίων.

Το ΑΛΦΑ Studies Θεσσαλονίκηςφροντίζοντας για την συνεχή εξέλιξη και επιμόρφωση των σπουδαστών του διοργανώνει ασταμάτητα κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, δράσεις και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Δείτε τις λεπτομέρειες για τα Σεμινάρια Ναυτιλιακά , το Εxecutive Diploma in Shipping & Maritime του ΑΛΦΑ Studies.